بینی افراد به دو دسته کلی استخوانی و گوشتی تقسیم می شود. بینی های استخوانی همانطور که از نامش بر می آید حالتی استخوانی دارد زیرا که استخوان و غضروف زیادی زیر پوست قرار گرفته است. بینی های استخوانی معمولا قوز دارند و بسیار محکم هستند و مقاومت زیادی دارند. بینی های استخوانی برخلاف بینی گوشتی که پوست ضخیمی دارد، دارای پوستی نازک هستند و همین امر در تسهیل روند عمل بینی استخوانی نقش زیادی دارد.
در واقع یکی از نکاتی که بسیاری از جراحان بینی به آن اذعان دارند این است که جراحی بینی استخوانی به مراتب نسبت به جراحی بینی گوشتی آسان تر است و نیز آنکه نتیجه بهتری را برای افراد ایجاد می کند.
برآمدگی های روی بینی استخوانی می تواند به علل مختلفی به وجود بیاید که این علل در ادامه آمده است:
به صورت ژنتیکی و مادرزادی ممکن است بینی استخوانی و غضروفی به ارث برسد. در این موارد با رسیدن به سن بلوغ بزرگی بینی نمایان می شود.
بینی ممکن است به علت های مختلف و بر اثر ضربه دچار مشکل شود . عواملی مانند تصادف، ضربه در ورزش می تواند منجر به شکستگی بینی شود که در این موارد معمولا همراه با شکستگی، مشکلات تنفسی نیز برای فرد به وجود می آید.
بینی چه استخوانی باشد چه گوشتی، توصیه می شود که بعد از رشد کامل اجزای صورت عمل رینوپلاستی انجام بگیرد. به طور کلی توصیه شده که خانم ها بعد از 14 سالگی و آقایان بعد از 16 سالگی عمل بینی انجام دهند. اما متخصصان برتر جراحی بینی ایران و جهان معتقدند که 18 سالگی بهترین سن برای عمل جراحی زیبایی بینی است.
بسته به تغییراتی که در ساختار بینی ایجاد می شود مدت زمان جراحی بینی استخوانی متغیر است.
به طور معمول مدت زمان جراحی بینی های استخوانی حدود 2 الی 3 ساعت می باشد.
چنانچه فرد بعد از جراحی بینی مشکلی نداشته باشد بعد از عمل جراحی بینی و رسیدن به وضعیت نرمال ترخیص خواهد شد.
بیشتر بخوانید : تزریق فیلر بینی چیست؟
بیشتر بخوانید: هزینه فیلر بینی
به دلایلی که در بالا عنوان شد، معمولا هزینهی عمل جراحی بینی استخوانی کمتر است. البته باید توجه داشت هزینه عمل تنها زمانی مشخص می شود که جراح بینی را معاینه کرده و در صورت لزوم عکس های رادیولوژی بینی را نیز بررسی کند.
منبع : https://www.ghooiesefid.com/