شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دقیقا چند روز مانده به یک مهمانی خاص یا ملاقات با فردی خاص یک جوش زشت و چرکی روی صورتتان جا خوش می کند. در این مواقع همه ما به دنبال روش های درمان سریع جوش صورت یا همان درمان سه سوته جوش صورت هستیم. با رز طب تا انتهای این نوشتار همراه باشید تا شما را با این روش ها آشنا کنیم.
در ادامه با برخی راه حل های اورژانسی آشنا می شوید که شما را از شر این جوش های زشت خلاص می کنند. اما اگر پوست حساسی دارید امکان دارد که این روش ها کمی پوستتان را خشک کند؛ بنابراین اگر پوست حساسی دارید کمی محتاطانه تر عمل کنید.
جوش صورت اصولا به دلیل اختلالات هورمونی ایجاد می شود که اکثر در سنین بزرگسالی و جوانی فعال می شوند. از جمله دلایل هورمونی ایجاد جوش صورت عبارتند از:
البته همیشه دلایل هورمونی باعث ایجاد جوش نمی شوند. از جمله دلایل غیر هورمونی ایجاد جوش عبارتند از:
در ادامه مقاله با بهترین روش های درمان جوش صورت آشنا می شویم:
با ترکیب دارچین و عسل با یکدیگر، شما قاتل جوش صورت را درست می کنید. پس از شستن صورت با شوینده ملایم و مناسب پوست خود، این مخلوط را روی جوش های صورت خود بزنید و اجازه دهید تا صبح روی صورتتان بماند و پس از بیدار شدن از خواب صورتتان را با آب ولرم بشویید؛ با نگاه در آینه نتایج شگفت انگیز این ترکیب را مشاهده خواهید کرد.
این روش ها درمان قطعی جوش صورت نیستند
باید بدانید که هیچ کدام از این روش ها یک روش قطعی برای درمان جوش صورت نیستند. بلکه با این روش ها به طور موقتی از شر جوش ها خلاص می شوید و تا زمانی که علت اصلی ایجاد جوش مشخص نشود؛ داستان ادامه دارد. همچنین اگر بخواهید این روش ها را دائما تکرار کنید به احتمال زیاد پوستتان دچار خشکی خواهد شد که قطعا مشکلتان حادتر می شود. در ادامه شما را با قطعی ترین روش های درمان جوش صورت آشنا خواهیم کرد.
یکی از جدیدترین روش ها که هم اکنون در بهترین کلینیک های زیبایی کشور ما هم از آن استفاده می شود، پکیج درمان جوش است. در این روش، پزشک از مواد با برندهای معتبر و همچنین دستگاه های غیرتهاجمی به منظور درمان جوش استفاده می کند.
با این روش برای همیشه از شر جوش های خود خلاص می شوید. چرا که پزشک در وهله اول علت جوش را تشخیص می دهد و سپس پس از تشخیص نوع جوش، نوع پوست و … با بهترین مواد و تجهیزات درمان را آغاز می کند.
اگر به دنبال راهی برای از بین بردن جوش برای همیشه هستید؛ بهترین راهکار مراجعه به پزشک است. پزشکان ممکن است در وهله اول مصرف داروهای استروئیدی یا کورتونی را برای کوتاه مدت تجویز کنند.
شایان ذکر است که مصرف طولانی مدت این داروها به هیچ عنوان توصیه نمی شود و تنها پزشکان مصرف چند روزه و یا نهایتا دو هفته ای این داروها را برای بهبودی موقتی علائم تجویز می کنند. همچنین ممکن است داروهای خوراکی یا موضعی ضد جوش و آنتی باکتریال را تجویز کنند.
بیشتر بخوانیم: انواع جوش صورت را بشناسیم!
لایه برداری شیمیایی به نسبت داروها ممکن است تاثیر بیشتری در درمان جوش داشته باشد و برخی مطالعات نشان می دهد که با چند جلسه لایه برداری حدود 50 درصد از آکنه ها از بین می روند.
یکی دیگر از روش های نوین درمان جوش لیزر درمانی با نور شدید پالس و APL است. با اینکه در جلسات اولیه تعداد بسیار زیادی از جوش های صورت شما کاهش پیدا می کنند، اما برای کسب نتیجه مطلوب و رفع همیشگی جوش باید لیزر درمانی را 4 تا 6 جلسه درمانی در فاصله 2 الی 4 هفته ای انجام دهید.
میکرودرم ابریژن برای درمان جوش های غیر التهابی و خفیف می تواند موثر باشد. کریستال های موجود در میکرودرم ابریژن باعث تحریک پوست می شود و از طرفی سلول های مرده و چربی های اضافه پوست را از بین می برد که برای درمان آکنه های خفیف مناسب است.
از جمله عوامل تشدید کننده جوش صورت عبارتند از:
منبع : کلینیک زیبایی قوی سفید