جوش یکی از مشکلات پوستی رایج در بین مردان و زنان است. اگر شما هم جزو افرادی هستید که درگیر جوش های صورت و سایر نقاط بدن شده اید و به دنبال راهی برای از بین بردن آن ها هستید و نمی دانید برای درمان آن ها به کدام دکتر مراجعه کنید، خواندن این مقاله مجله زیبایی رز طب را به شما توصیه می کنیم. ما در این مقاله درباره جوش ها و دکتر درمان جوش و راه هایی که برای از بین رفتن جوش به کار می رود، بحث می کنیم.
برای یافتن دکتر درمان جوش باید به این نکته توجه کنید که جوش از مشکلات پوستی است و بنابراین برای درمان آن باید به دکتر پوست مراجعه کرد.
یک دکتر یا متخصص پوست، فردی است که بعد از اتمام دوره عمومی پزشکی، در آزمون ورودی تخصصی پوست و مو و ناخن قبول شده و تمام دوره های تخصصی در این زمینه را با موفقیت گذرانده است و دارای مدرک تخصصی پوست و مو و ناخن است.
معمولا اغلب جوش ها با درمان های خانگی و با رعایت نکات بهداشتی و آرایشی به راحتی درمان می شوند (درمان سه سوته جوش صورت)، اما زمانی که جوش ها با روش های ساده قابل درمان نباشند، یا تعداد آن ها زیاد باشد و در سطح پوست گسترش یافته باشند، باید برای برطرف کردنشان به دکتر درمان جوش مراجعه کرد.
متخصص پوست باید برای درمان جوش ها، قبل از هر کاری دلیل بروز جوش و نوع جوش را تشخیص دهد و بر اساس آن درمان لازم را تجویز کند؛ بنابراین انتخاب بهترین دکتر پوست برای درمان جوش بسیار حائز اهمیت است.
دکتر درمان جوش باید تجربه کافی در تشخیص علت ایجاد جوش و نوع آن را داشته باشد. در صورت تشخیص نادرست و تجویز درمان نامناسب، نه تنها مشکل بیمار حل نمی شود، بلکه احتمال بروز سایر مشکلات پوستی دو چندان می شود.
تجمع سلول های مرده پوست، چربی های اضافی و آلودگی محیطی بر روی پوست، نفوذ آن به منافذ پوست و بسته شدن منافذ، باعث ایجاد التهاب و بروز جوش می شوند. البته موارد زیر نیز در به وجود آمدن جوش نقش دارند:
دلایلی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، انواع جوش را به وجود می آورند، مانند:
متخصص پوست با تشخیص علت ایجاد جوش و نوع جوش، به راحتی می تواند بهترین درمان را برای از بین بردن جوش ها انتخاب کند. روش هایی که توسط دکتر پوست انجام یا تجویز می شوند:
دکتر درمان جوش معمولا برای جوش های معمولی و سطحی داروهای خوراکی و پمادهای موضعی تجویز می کند:
دکتر درمان جوش برای از بین بردن جوش های بزرگ و کاهش التهاب در آن ها، کورتیزون را به داخل آن ها تزریق می کند.
یکی دیگر از روش های درمان جوش که توسط متخصص پوست برای درمان انواع جوش ها انجام می شود، لایه برداری است. لایه برداری شیمیایی و لایه برداری درم ابریژن از جمله روش های لازم برای پاک کنندگی عمیق پوست، از بین بردن سلول های مرده پوست و کاهش التهاب ناشی از جوش ها هستند.
با کمک اشعه مادون قرمز می توان جوش های بزرگ را به راحتی درمان کرد، اینکار باید حتما توسط دکتر پوست انجام شود.
متخصص پوست برای پیشگیری از ایجاد جوش در افراد، رعایت موارد زیر را توصیه می کند:
دکتر درمان جوش یا همان متخصص پوست علاوه برای درمان جوش ها، سایر مشکلات پوستی، مشکلات مو و ناخن را نیز درمان می کند. لک های پوستی، بیماری پوستی، ریزش مو، سلامت مو، شکستن ناخن، قارچ ناخن و … از مواردی که هستند که دکتر پوست با مهارت و تخصص کافی به درمان آن ها کمک می کند.
برای درمان جوش ها باید بیمار به متخصص پوست و مو و ناخن مراجعه کند. متخصص پوست می تواند با دانش خود مشکلات پوستی از جمله جوش ها را به خوبی درمان کند.