امروزه داشتن موهای سالم و پرپشت از مولفه های زیبایی و جذابیت به شمار می رود. اما برخی افراد بر اثر عوامل وراثتی و یا بالا رفتن سن، دچار ریزش مو و طاسی می شوند. این روزها می توان با عمل کاشتن مو این کمبود را جبران کرد و زیبایی را به این افراد عزیز بازگرداند. اگر شما جز این دسته از افراد هستید و می خواهید بیشتر راجع به این عمل بدانید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا از انواع و مراحل کاشت مو آگاه شوید.
اما چه چیزی موجب ریزش مو می شود و ریشه آن چیست؟ عوامل متعددی در ریزش و طاسی مو نقش دارند که عبارتند از:
هنگامی که بخشی از سر از مو خالی می شود با عمل کاشت، موهای واقعی و زنده خود فرد را جداسازی کرده و به نواحی مورد نظر پیوند می زنند. از آن جایی که موها را با فولیکول و ریشه آن ها جدا می کنند، قدرت رویش خود را حفظ می کنند.
با اینکه روش های مختلفی برای پیوند مو وجود دارد، اما فرایند اصلی این عمل به یک شکل است و تنها نحوه برداشت و ساخت فولیکول ها متفاوت است. به طور کل ترتیب عمل کاشت به این شکل است:
بعد از مدت معینی، موهای کاشت شده می ریزند و فولیکول ها مجددا رشد می کنند و موهای سالم و پرپشت شما می رویند.
عمل کاشت به روش های مختلفی قابل انجام است و بنابر نیاز فرد مراجعه کننده، متخصص پوست و مو روش های مناسب را به او پیشنهاد می کند. این روش ها عبارتند از:
در این روش هر فولیکول مو از بانک مو به صورت مجزا برداشت و کاشت می شود و جای اسکار تقریبا در این روش نخواهد ماند. برداشت فولیکول های مو در این روش به کمک تکنولوژی پیشرفته است و از جدیدترین شیوه های کاشتن مو استفاده می شود.
کاشت به روش FIT یک روش نوین است و هنگام برداشت مو ها از بانک مو جای زخم یا به اصطلاح اسکار بسیار کمتر از سایر روش ها بر جای می ماند. زیرا برداشت فولیکول های مو به صورت تکی است بنابراین جای زخم ها به صورت نقطه های بسیار ریز است.
این روش علی رغم قدیمی بودن محبوبیت زیادی دارد و برای مواردی که میزان طاسی سر بیشتر باشد این روش کاربرد بیشتری دارد. در این روش یک نوار باریک از بانک مو های پشت سر برداشته می شود و آن ها را در نواحی بی مو می کارند.
در این روش کاشت برخلاف دیگر شیوه های کاشت از موهای خود فرد استفاده نمی شود بلکه فولیکول های مو بر اساس مشخصه هایی که با ظاهر فرد هماهنگ باشند طراحی و ساخته می شوند. بنابراین این فولیکول ها رشد نمی کنند و در صورتی که فرد گیرنده از نتیجه راضی نباشد می توان فولیکول ها را برداشت. در ضمن کاشت در این روش نیاز به ترمیم دارد و فرد گیرنده باید هزینه های پس از کاشت را نیز متحمل شود.
در این روش دو روش FUT و FIT ترکیب می شود. این عمل زمانی صورت می گیرد که دو روش ذکر شده به تنهایی جوابگو نباشند.
این روش مناسب افرادی است که برای کاشتن مو به تعداد فولیکول های کمتری احتیاج دارند. در این روش حدود 2000 تا 3000 فولیکول مو برداشت می شوند. مو ها در این شیوه به صورت یک مربع کوچک از مو های ناحیه پشت سر برداشت می شوند و طی یک عمل با بی حسی موضعی پیوند می شوند.
ما در این مقاله سعی کردیم که انواع روش های کاشت مو را برای شما توضیح دهیم. اما لزوما تمامی روش ها نمی توانند موفقیت آمیز باشند. اگر به هر دلیلی قادر به انجام این عمل ها نشدید و یا هیچ کدام جوابگوی نیاز شما نبودند فراموش نکنید که در میان افراد مشهور و جذاب جهان افراد کم مو و طاس نیز وجود دارد.