بینی گوشتی دارای پوست ضخیم و غضروف ضعیف و نازک است. روش های قدیمی جراحی تاثیر مثبتی در نتیجه جراحی بینی گوشتی نداشته زیرا با تراشیدن غضروف ها و نازک کردن آن ها با گذشت زمان به فرم و حالت قبل باز میگشت.
اما امروزه تقویت غضروف های بینی و استحکام ساختار آن همراه با فرم دهی به بینی انجام میگیرد که نتیجه آن بسیار مثبت و برگشت پذیری و افتادگی بینی گوشتی را به حداقل و یا حتی به صفر خواهد رساند.در واقع در این تکنیک جراحی بینی ، غضروف را از تیغه وسط بینی یا سپتوم برداشته و در قسمت نوک بینی قرار میدهیم تا موجب تقویت غضروف ها ی نوک بینی شود.
یکی از مواردی که به اشتباه تشخیص بینی گوشتی در بین مردم مطرح می شود، بزرگی و حجیم بودن بینی است. در صورتی که بزرگ بودن بینی به معنا داشتن بینی گوشتی نیست. ممکن است بینی شما حجم زیادی نداشته باشد اما ویژگی های بینی گوشتی را دارا باشد. در صورتی که بینی شما ویژگی های زیر را دارد شما دارای بینی گوشتی هستید:
بینی های گوشتی به علت برخورداری از غضروف های ضعیف در اثر فعل و انفعالات پوستی و همچنین جاذبه زمین به سمت پایین متمایل می شوند. افتادگی یا برگشت بینی های گوشتی به همان دلیل اتفاق می افتد.
برای جلوگیری از برگشت بینی گوشتی، امروزه از تقویت غضروفی، حالت دادن و بازآرایی کردن آن استفاده می شود. به همین علت، پدیده برگشت بینی های گوشتی خیلی کم شده و شاید اصلاً اتفاق نیافتد
بینی گوشتی غضروف های ضعیف تری دارد. حال اگر این غضروف های ظریف، تراش داده و نازک شوند، اگر چه ممکن است برای مدتی بینی کوچک تر و زیبا تر به نظر برسد. اما با گذشت زمان و به علت فعل و انفعالات زیر پوستی، بینی جمع شده و خودش را به سمت پائین می کشد.
اینکه می گفتند بینی افتادگی پیدا کرده و یا برگشت کرده به همان علت است.
اما امروزه چون بینی های گوشتی با تقویت غضروف شکل داده می شوند، حالت داده می شوند و بازآرایی می شوند، برگشت بینی های گوشتی یا افتادگی بینی های گوشتی خیلی کم شده و شاید اصلا اتفاق نیفتد.
آیا جراحی بینی های گوشتی مشکل تر است؟
اگر به فکر عمل زیبایی بینی هستید و در این مورد تحقیق کرده یا از افراد عمل شده پرس و جو کرده باشید حتما اصطلاح عمل بینی گوشتی وعمل بینی استخوانی به گوشتان خورده است.
بسیاری از باور ها مانند اینکه جراحی بینی های گوشتی سخت تر است، این بینی ها بعد از عمل برگشت به حالت اول خواهند داشت، نتیجه عمل بینی به خوبی بینی های استخوانی نیست در بین مردم شایع است.
بهترین سن برای انجام جراحی های زیبایی بینی، چه بینی گوشتی و چه بینی استخوانی بعد از 18 سالگی است که رشد بینی شما به حداکثر خود رسیده است. در صورت دارا بودن مشکلات تنفسی می توانید در 14 سالگی و با داشتن رضایت والدین اقدام کنید. اما برای گرفتن نتیجه ای رضایت بخش از جراحی زیبایی پیشنهاد می کنیم تا تکمیل 18 سالگی خود صبر کنید.
به علت تفاوت های ساختاری بینی گوشتی و بینی استخوانی، هزینه جراحی در هر مورد نیز متفاوت خواهد بود. همچنین براساس نوع ایراد بینی و ضخامت پوست، تخصص و تبحر جراح و همچنین هزینه های جانبی همچون هزینه کلینیک و اتاق عمل در هر نوع از جراحی بینی، هزینه نهایی جراحی بینی متفاوت خواهد بود.